On som

Com arribar a Tossa de Mar

Com arribar a l' hotel

El nostre establiment es troba situat a la zona sud de la costa brava. Concretament dins de la comarca de la Selva, província de Girona, configurant l’anomenada costa selvatana.

Tossa de Mar es, des de temps romans, un lloc amb un gran encant paisatgístic i tenint un potent interès logistic sent port natural dins de les antigues rutes marítimes al mediterrani. Artistes de la talla Marc chagall batejaren la vila com a Tossa “la babel de les arts” atrapats sota aquest magnetisme natural que  l’hi donen els verds del massís de cadiretes i blaus turqueses mediterranis que banyen la seva bahía. Tots ells varen voler immortalitzar l’encant local en les seves obres al llarg dels anys fruit de la inspiració que propinen la conjugació de colors del nostre “paradís blau”. Aquest encant intemporal continua intacte encara a dia de avui i des de Can Tonet volem tornar a explicar-te les virtuts de la nostra vila de antics pescadors, de com submergir-te en la natura local i endinsar-te dins el massís de cadiretes per descobrir els nostres boscos d’alzines o com son les fragàncies dels tresors locals com son el romaní, la farigola i el llor. De la nostra forma heretada d’entendre la gestió del nostre hostal  forjada per la il.lusio dels nostres avis.

Ens trobem situats al centre del casc antic, just a la plaça de l’església de Sant Vicens i a cinquanta metres del ajuntament, on va ser durant molts anys el centre neuràlgic de l’antiga activitat econòmica de la vila, ara reconduïda com a zona totalment peatonal per gaudir del caliu dels seus raconets d’història local.

informació

Contacte

Hotel Tonet

Plaça de l’ esglèsia, 1

Tossa de Mar – Girona – COSTA BRAVA

Contacteu-nos:
34 972 340 237