Ruta Camí de Ronda

  • Duració aproximada.

El temps de caminada es de unes 2h 30. Entre la anda i a tornada en funció de si ens banyem a Pola o no.

  • Recorregut físic per on passarà la ruta.

Es Sortirà des de Can Tonet mateix, per enfilar després  el passeig Marítim passant per l’estàtua de la Minerva, on veurem la residual i menuda platja des Reig. Mar menuda i l’infern en caixa després, per arribar a sota el Mirador (falta el nom que no recordo). I anar a buscar el corriol que ens portarà fins a una de les cales més emblemàtiques de la costa brava, cala Bona. Abans però passarem per “es Palomar” i la punta de cala bona.  El punt intermedi el trobem a Cala Pola, lloc on podrem banyar-nos en un lloc d’aigües turqueses i enclotat entre petits singles farcits de pins i alzines.

La tornada la podrem tornar fer per el camí de Ronda, ara direcció sud, o ve anant a buscar el “Coll del Sastre” amb una ruta interior, vorejant la zona coneguda com “Es moltons”. Finalment tornarem al punt d’inici on podrem gaudir de un refrigeri o unes tapes al nostre Bar.

Els horaris de sortida vindran determinats pel nombre de persones que facin l’activitat sent les 9:30h al matí, o a les 18:00h si es la tarda.

  • Grau de dificultat i nivell tècnic.

Aquesta sortida te un nivell tècnic mitj, tot i que molta gent el fa sense preparació ni equip adecuat.

  • Recomanacions técniques de la ruta.

Recomanem Calçat i vestimenta adequada  al senderisme, crema solar, aigua i menjar, ulleres de sol, així com vestit de bany donat que aquest tram acaba a Cala Pola.

  • Breu explicació de les característiques de la ruta.

Ruta amb important interès paisatgístic donat el seu traçat, costa brava en estat més pur salvatge. Un tram d’aquest recorregut  s’ha creat per la circulació del traçat en si, així que s’ha buscat els passatges més bonics amb trams de pedra molt solta i pendents pronunciats.

  • Calendari de la Ruta.

Aquesta activitat serà sempre sota reserva prèvia.

Dins del calendari tenim que tenir en compte que pot haber-hi dos tipus de programacions. Una que la ruta entri vía pre reserva, i una altra, que la reserva es realitzi en el mateix moment d’entrada a l’hostal.

  • Preu de la ruta: 10€ per persona.

També et pot interesar:

RUTA ES CODOLAR

RUTA RUIXONS

RUTA SANT GRAU

RUTA PUIG DE SES CADIRETES