Ruta Es Moltons i es Pedaç

  • Duració aproximada.

La duració aproximada d’aquesta activitat es d’unes 4h.

  • Recorregut físic per on passarà la ruta i explicació de les característiques de la ruta.

Aquesta ruta comença a la plaça de l’església, just al davant de Can Tonet. Un cop aquí s’anirà a buscar el tram paral·lel que remunta la riera envoltats de pollancres , alzines, suros i pins, per arribar a la zona esportiva i el “parc de Sa Riera”. Enllaçarem un tram curt de GR-92 per trencar per un corriol que ens pujarà per un antic camí de carboners, vorejant el “Puig de Can Martí” i pujar per la cara sud “El puig Nau”. Un cop arribat als repetidors de TV Tindrem una fantàstica estampa de la nostra població. Aquí ens endinsarem a la zona “des moltons”.

Un cop aquí coronarem la “Roca den Puignau” o “Roca de l’elefant” on gaudirem d’una vista senzillament espectacular. En dies clars podrem veure mirant al Nord tot el massís de cadiretes, la punta de l’ermita de Sant Grau o “Mare de déu de Gràcia”. Mirant cap al nord-est  Sant Feliu, les “termes de l’home mort”, o” les planes de l’Arumir”. Mirant cap a sud contemplarem Tossa, la badia de Blanes, Malgrat o fins i tot en un dia molt clar Barcelona. Tot això des de un mateix punt. Per tornar a Tossa, baixarem fins a Coll des Sastre, per tornar a Can Tonet a través del camí de Ronda Nord.

Ruta que s’aconsella que es faci de bon matí, o ben entrada la tarda, tenint la possibilitat de acabar la ruta amb frontals.

  • Km de la ruta.

Ruta d’uns 8 km

  • Grau de dificultat i nivell tècnic.

Ruta de traçat rocós i una dificultat mitja alta. Aquest traçats conté trams de pista, trams de corriols tècnics i trams de sender normal amb un tram de descens bastant tècnic.

  • Recomanacions tècniques de la ruta.

Un camí pensat per gent acostumada a caminar i espera trobar valor paisatgístic poc concorregut.

Per aquesta sortida es recomana portar calçat per senderisme, protecció solar a pell i ulls, menjar i beguda. En cas de realitzar la ruta per capvespre, portar sempre roba lleugera d’abric i frontal.

  • Calendari de la Ruta.

Sota Reserva prèvia. Ruta indicada per qualsevol època de l’any.

  • Preu de la ruta.

10€ per persona

També et pot interesar:

RUTA ES CODOLAR

RUTA RUIXONS

RUTA SANT GRAU

RUTA PUIG DE SES CADIRETES